Web Analytics Made Easy - Statcounter

عوامل مهم در پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ سرود و آهنگ های ویژه ۲۲ بهمن و پیروزی انقلاب، اتفاقات و وقایع روز ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ روز پیروز انقلاب اسلامی بر پادشاهی 2500 ساله سرتا سر ظلم و استبداد ۵۰ ساله رژیم پهلوی در ایران.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، در روز ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ نهضت اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی (ره) به نقطه اوج خود رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این روز سرانجام مبارزات مردم ایران به نتیجه رسید و پادشاهی 2500 ساله سرتا سر ظلم و استبداد ۵۰ ساله رژیم پهلوی در ایران از بین رفت و به خواست الهی حکومت جمهوری اسلامی در ایران تاسیس شد.

روز ۲۲ بهمن

۲۲ بهمن یادآور یکی از بزرگترین اتفاقات مهم و تاریخی ملت ایران است و این روز را تبدیل به یک روز فراموش نشدنی و زیبا برای ایرانیان کرده است. در تمام دنیا و در تمام فرهنگ و آداب ها در جهان رایج است که بزرگ‌ترین روز تاریخی کشور خود را گرامی می‌دارند. البته تعیین بزرگترین روز هر کشور با توجه به فرهنگ هر کشور انجام می‌شود و گرامی داشته می شود که نسل به نسل و فرد به فرد منتقل می‌شود تا آیندگان نیز همانند گذشتگان قدر آن روز را بدانند. در تمام دنیا کشورهای جهان بزرگترین روز تاریخی خود را همان روز استقلال خود می‌دانند و برای این روز احترام و ارزش بسیار زیادی قائل هستند. مردم ایران اسلامی در روز ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ موفق شدند تا بر حکومت ظالمانه و مستبدانه شاهنشاهی ۲۵۰۰ ساله پیروز شوند و بتوانند در این روز برای آینده خود تصمیم بگیرند و برنامه ریزی کنند.

 تا پیش از انقلاب اسلامی انتخابات آزاد در ایران مفهومی نداشت و رئیس جمهور، موکلان مجلس و وزرا همگی انتصابی بودند و مردم در تعیین سرنوشت و آینده خود هیچ گونه نقشی نداشتند و به معنای واقعی به یک عضو هیچ کاره تبدیل شده بودند. در ۲۲ بهمن توانست با تلاش های تمام اقشار جامعه به پیروزی دست پیدا کند و به مردم حضرت امام خمینی (ره) کمک کند تا بتوانند سرنوشت خود را رقم بزنند. از این رو هر سال این روز بزرگ و تاریخی به نیکی و بزرگی گرامی داشته می‌شود.

اتفاقات ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷

در روز ۲۲ بهمن سال ۵۷ به ترتیب زندان اوین، ساواک، سلطنت آباد، مجلسین سنا و شورای ملی، شهربانی ژاندارمری و ساختمان زندان کمیته مشترک توسط مردم به طور کامل تصرف شد. در فرایند تسخیر شهربانی، سپهبد رحیمی که فرماندار نظامی تهران بود به دست انقلابیون مسلح افتاد و همچنین در همین روز پادگان باغشاه و دانشکده افسری، دبیرستان نظام، زندان جمشیدیه، پادگان عشرت آباد و پادگان عباس آباد همگی تسلیم شدند و آخرین مرکزی که در این روز به تصرف مردم درآمد رادیو و تلویزیون بود.

در ادامه قصد داریم اتفاقات و وقایع انقلاب در بهمن ۵۷ را به تفکیک روزها توضیح دهیم:

۳ بهمن ۱۳۵۷: در این روز شورای سلطنت که وظیفه حفظ رژیم سلطنتی ایران را داشت منحل شد.

4 بهمن ۱۳۵۷: برای آن که امام خمینی در بین مردم ایران حضور پیدا نکند، ارتش فرودگاه مهرآباد را اشغال کرد تا از ورود او به ایران جلوگیری شود.

۵ بهمن ۱۳۵۷: فرودگاه های کشور به مدت سه روز توسط دولت بختیار بسته شدند.

۹ بهمن ۱۳۵۷: برای ورود امام خمینی فرودگاه بازگشایی شد. در واقع در پی اعتصابات و تظاهرات گسترده مردم که خواستار بازگشایی فرودگاه مهرآباد بودند، دولت بختیار به ناچار فرودگاه مهرآباد را از اشغال خارج کرد.

۱۱ بهمن ۱۳۵۷: ماموران ارتش برای ترساندن مردم و ایجاد رعب و وحشت با انجام رژه نظامیان در خیابان های تهران و ایجاد شایعه کودتا توسط ارتش، دست به حیله گری برای انحراف مبارزات مردم زدند.

۱۲ بهمن ۱۳۵۷: در این روز بزرگ پس از ۱۵ سال تبعید حضرت امام خمینی در ساعت ۹ و ۲۷ دقیقه و ۳۰ ثانیه به ایران بازگشت. فرمانداری نظامی به دلیل فشار بیش از حد مردم، راهپیمایی و تظاهرات را برای ۳ روز آزاد اعلام کرد. همچنین نظامیانی که در تلویزیون مستقر بودند، به طور ناگهانی پخش مراسم استقبال از امام خمینی را قطع کردند.

۱۷ بهمن ۱۳۵۷: حضرت امام خمینی بر اساس پیشنهاد شورای انقلاب دولت موقت را به مردم معرفی کرد که این دولت به ریاست مهندس مهدی بازرگان تشکیل گردید.

۱۹ بهمن ۱۳۵۷: برای حمایت از دولت موقت، مردم ایران راهپیمایی گسترده ای انجام دادند و نیروی هوایی ارتش با حضرت امام خمینی بیعت کرد. علاوه بر آن امام خمینی به زیارت حضرت عبدالعظیم (س) رفتند.

۲۲ بهمن ۱۳۵۷: طرفداران قانون اساسی در استادیوم امجدیه یا  شهید شیرودی برای ایجاد قانون اساسی اقدام به تظاهرات کردند. در ساعت ۹ شب به پادگان نیروی هوایی در شرق تهران ( خیابان دماوند)  توسط سرباز شاه حمله شد و مردم برای کمک به سربازان نیروی هوایی مسلح شدند و به کمک آن ها شتافتند.

۲۱ بهمن ۱۳۵۷

دولت بختیار زمان حکومت نظامی را افزایش داد و پس از آن حکومت نظامی را از ساعت ۴ بعد از ظهر تصویب کرد. پس از آن حضرت امام خمینی دستور شکستن زمان حکومت نظامی را صادر کرد و از مردم درخواست کرد تا در خیابان‌ها حضور پیدا کنند و حکومت نظامی را از بین ببرند.

در تهران و شهرستان ها به دلیل تلاش مردم برای از بین بردن حکومت نظامی بین سربازان گارد و مردم مسلح درگیری های بسیار زیاد و شدیدی اتفاق افتاد.

دانلود سرود و آهنگ ویژه ۲۲ بهمن و پیروزی انقلاب

1. آهنگ ای ایران - مجید اخشابی

ای ایران تا نفس دارم عهد دیرین را نشکنم؛ ای میهن من به پای تو جان شیرین را افکنم

خونین پر کبوتران بر بام تو پر کشان؛ ای در سایه ات امان، آه ای لاله زار من

دانلود آهنگ

2. آهنگ الله الله تو پناهی بر ضعیفان یا الله

الله الله تو پناهی بر ضعیفان یا الله
در جواب یک ندا خلقی آمد به خروش؛ گفت هان ای زن و مرد جامه ی رزم بپوش
روز قیام است و جهاد ، کشتن دیو بد نهاد؛ رسالت محمد است، از تو جهان بر تو معاد
خلق بیدار شدند همه آماده ی جنگ؛ سینه ها مثل سپر جلوی تیر و تفنگ

دانلود آهنگ

3. سرود بهمن خونین جاویدان تا ابد زنده بادا قرآن

آمده موسمِ فتح و ایمان… شعله زد از افق، نور قرآن؛ در دلِ بهمنِ سرد تاریخ لاله سر زد، ز خونِ شهیدان
لاله‌ها قامتِ سرخِ عشقند؛ سرنوشتِ تو، با خون نوشتند؛ پیکر پاکت، ای جان به کف را… از ازل، با شهادت سرشتند
از ازل، با شهادت سرشتنـد

دانلود آهنگ

4. دانلود آهنگ به لاله در خون خفته

به لاله در خون خفته شهیدِ دست از جان شسته؛ قسم به فریاد آخر به اشک لرزان مادر

دانلود آهنگ

5.  آهنگ الله الله لا اله الا الله ایران ایران ایران رگبار مسلسل ها با صدای رضا رویگری

دانلود آهنگ

۲۲ بهمن ۱۳۵۷

تهران تبدیل به صحنه جنگ خونین مسلحانه بین مردم و سربازان طرفدار رژیم پهلوی شد که با تسلیم تمامی نیروهای نظامی مردم مسلمان ایران پیروز شدند و رژیم ستمگر شاه پس از ۵۷ سال ظلم و ستم متلاشی شد و از بین رفت و حکومت جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت.

عوامل مهم در پیروزی انقلاب در ۲۲ بهمن

پیروزی زیبا و شکوهمند مردم در ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ نتیجه عوامل مهم بسیار زیادی است که مهم ترین عوامل پیروزی انقلاب عبارتند از:

ایمان تمامی مردم به خداوند متعال رهبری روحانی فقیه و متقی، امام خمینی رحمه الله همبستگی و اتحاد قوی همه اقشار ملت مقاومت و پایداری در راه خدا تحمل سختی ها و مشکلات

همه مردم بر این آگاهند که جمع شدن همه این عوامل در ملت موجب شکل گیری موج انقلاب و در نتیجه پیروزی حکومت جمهوری اسلامی شد. در دوران معاصر، پیروزی جمهوری اسلامی ایران اتفاق مهمی برای جهانیان بود و به همه ی مردم جهان ثابت شد که یک ملت می توانند با اتحاد و همدلی سرنوشت و آینده خود را تغییر دهند.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: روز ۲۲ بهمن پیروزی انقلاب امام خمینی ره پیروزی انقلاب اسلامی 22 بهمن حماسه 22 بهمن حکومت جمهوری اسلامی روز ۲۲ بهمن سال فرودگاه مهرآباد حضرت امام خمینی حکومت نظامی انقلاب اسلامی پیروزی انقلاب دولت بختیار دانلود آهنگ نیروی هوایی مردم ایران رژیم پهلوی ۲۲ بهمن بهمن ۱۳۵۷ آینده خود عوامل مهم الله الله ی مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۲۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ در رتبه‌بندی تایمز، پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین های دانشگاه های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه =۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، تعداد ۴۰ دانشگاه در سال ۲۰۲۰، تعداد ۴۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۱، تعداد ۶۲ دانشگاه در سال ۲۰۲۲ و تعداد ۶۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۳ به تعداد ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903912

دیگر خبرها

  • سیدحسن خمینی: با یک گل بهار نمی‌شود
  • استخوان‌های اسراییل در حال خرد شدن است
  • سیدحسن خمینی: بعضی شخصیت‌ها توان این را دارند که یک موجی را درون جان‌های دیگران ایجاد کنند/ با یک گل بهار نمی‌شود
  • فرهنگ مقاومت ملت بزرگ ایران جهانی شده است
  • «وعده صادق» گوشه‌ای از قدرت نظام اسلامی را به تصویر کشید
  • رئیس جمهور: خط مشی دولت،‌ گفتمان امام و رهبری/ برخی دنبال برجام دو و سه بودند
  • دو عامل کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات
  • حضور ۵ هزار نفری کرمانشاهیان در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره)
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • امروزه ریشه های شجره طیبه انقلاب اسلامی ایران مستحکم تر شده است